Hesabınızı ve verilerinizi silin
GatherHold • gatherhold.com
Uygulama içinden silme
- GatherHold'da sağ üstteki profil düğmesine dokunun.
- “Hesabımı ve Verilerimi Sil” seçeneğini seçin.
- Gösterilen iki onayı tamamlayın.
İşlem tamamlandığında Google veya GatherHold hesap kimliğiniz, kullanıcı adınız, e-posta adresiniz, parola özetiniz, kullanılmamış doğrulama/şifre yenileme belirteçleriniz, craft planlarınız, Gather rotalarınız, pazar kayıtlarınız ve bulut tercihleriniz kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Hesabınızda kullandığınız e-posta adresinden gatherhold@gmail.com adresine “GatherHold hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönderin. Kimlik doğrulamasından sonra talebiniz işleme alınır.
Cihazdaki yerel veriler
Bulut hesabı silindikten sonra tarayıcı veya Android uygulama önbelleğinde kalan misafir verilerini cihazınızın site verilerini ya da uygulama verilerini temizleyerek silebilirsiniz.